Arbeidsongeval magazijnmedewerker

Een magazijnmedewerker raakte gewond door een arbeidsongeval. Op zijn werk werd hij door een roekeloze collega op een heftruck aangereden.

Het schaderegelingsbureau van de verzekeraar van zijn werkgever wilde de zaak afkopen voor € 3.500,-. Inmiddels had de werkgever hem lichter werk gegeven, omdat hij last had van zijn been.

De man schakelde Joosten Advocaten in om te vragen waar hij recht op had. Dit bleek wel meer te zijn dan de tegenpartij hem wilde doen geloven. Ook was er sprake van inkomensverlies aangezien de man niet meer kon overwerken. Daarnaast had hij moeite met het kluswerk in en rond om de woning. De grote tuin werd sinds het ongeval onderhouden door zijn broer.

Hoewel de man het aangepast werk wel volhield, was de verzekeraar bereid om een slotuitkering te doen van € 80.000,-. Hierin zat wel het risico begrepen op een toekomstige verslechtering, maar dat nam de man op de koop toe.

Contact

Ons team staat bij iedere hulpvraag voor u klaar

Heeft u een vraag of wilt u een probleem aan ons voorleggen? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of via het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk, ook tijdens avonduren en in het weekend.

Contact
Frans Joosten oprichter en Advocaat letselschade, verzekeringsrecht en arbeidsrecht bij Joosten Advocaten