Een second opinion door een advocaat kan u veel opleveren

Twijfelt u over een bedrag dat de verzekeraar u heeft aangeboden of heeft u geen goed gevoel over de aanpak van uw huidige belangenbehartiger? Vraag dan bij ons een gratis second opinion aan! Joosten Advocaten kijkt met een onafhankelijke blik naar uw dossier. Het is uw grondrecht om de zaak voor te leggen aan de advocaat van uw keuze. Uw zaak krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Wat u ook besluit: u doet er goed aan om niets te ondertekenen. Loop geen risico en neem contact met ons op.

Second opinion door een advocaat: hoe gaat dat in zijn werk?

Wij gaan discreet te werk bij een second opinion. Uw belangenbehartiger hoeft dus nergens van te weten. Nadat u ons het dossier hebt overhandigd gaan wij meteen na of wij een beter resultaat voor u kunnen bereiken. Alles gebeurt vertrouwelijk en in overleg met u.

We zijn onafhankelijk en werken voor u

Uw belangen staan bij ons voorop. Gesprekken met de wederpartij bereiden wij goed met u voor. Wij stellen ons zakelijk op richting de schaderegelaar en wij gooien het niet op een akkoordje met de tegenpartij. Wij werken niet voor verzekeraars en maken ook geen afspraken met hen. Bij ons heeft u een vaste advocaat die uw persoonlijke aanspreekpunt is en die u altijd kunt bellen.

U weet vooraf of u kosten maakt

De aansprakelijke partij moet volgens de wet de advocaatkosten vergoeden. Als de aansprakelijkheid niet vaststaat, dan maken wij eerst afspraken over de kosten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij geven u vooraf duidelijkheid over de kosten en mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek én op papier.

We zijn altijd bij u in de buurt

We hebben vestigingen en bezoekadressen door heel Nederland, we zijn dus altijd bij u in de buurt. Bent u niet in de gelegenheid naar ons kantoor te komen, dan bezoeken wij u vrijblijvend thuis. Wilt u liever niet met een dik dossier langskomen? Geen probleem! Wij sturen desnoods en koerier en kopiëren voor u het dossier, zodat u het dezelfde dag weer terug hebt.

Neem contact met ons op voor een second opinion

Wilt u graag een gratis second opinion? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze letselschade advocaten. U kunt ook direct bellen of ons contactformulier gebruiken.

Ontevreden met een beslissing van uw rechtsbijstandsverzekeraar? Vraag gratis een second opinion aan. Dat kan telefonisch of via het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk, ook tijdens avonduren en in het weekend.

Onze mensen

Bel 0800 55 444 56 of laat hieronder uw gegevens achter.