Wij staan ook werkgevers bij

De arbeidsrechtspecialisten van Joosten Advocaten staan niet alleen werknemers bij, maar ook werkgevers. Wij adviseren en procederen.

Heeft u als werkgever een vraag op het gebied van arbeidsrecht? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze arbeidsrechtadvocaten. Vul het contactformulier in of bel gratis 020 – 330 79 50.

Wij denken graag met u mee over:

1. Ontslag:

Wij maken graag met u een plan van aanpak met als doel het ontslag van een of meer werknemers.

Daarbij wegen we af welke route het meest wenselijk is: via het UWV of via de kantonrechter? Of ligt een ontslag op staande voet meer voor de hand?

Uiteraard bekijken wij ook de mogelijkheid van een ontslag met wederzijds goedvinden.

2. Ziekte en re-integratie:

Houdt uw werknemer zich wel aan alle verplichtingen tijdens re-integratie? Is de werknemer wel echt ziek?

Wij adviseren u graag over welke sancties u kunt opleggen.

3. Arbeidsvoorwaarden:

Heeft u discussie met een werknemer over zijn of haar arbeidsvoorwaarden? Wij denken graag met u mee.

4. Model arbeidsovereenkomst:

Een deugdelijke arbeidsovereenkomst kan u veel discussie met werknemers besparen. Wij inventariseren welke specifieke wensen u heeft en leveren maatwerk.

5. Oproepcontracten:

Sommige werkgevers maken vaak gebruik van flexibele contracten. Er bestaan verschillende soorten oproepcontracten. Welke soort u kiest, is van invloed op de vraag welke rechten de werknemer heeft en of hij bijvoorbeeld aanspraak kan maken op loon tijdens ziekte. Wij adviseren u graag.

6. Reorganisaties:

De financiële situatie van uw bedrijf kan ertoe leiden dat u arbeidsplaatsen moet schrappen. Wij adviseren u graag over hoe u een dergelijke reorganisatie zo vlot en soepel mogelijk kunt laten verlopen.

7. Non-concurrentiebeding:

Bij uitdiensttreding van een werknemer, wilt u niet dat u door uw werknemer wordt beconcurreerd. Tijdens zijn dienstverband bij u heeft hij toegang gehad tot gevoelige informatie, waarmee hij de concurrent kan bevoordelen.

Overtreedt de werknemer het concurrentiebeding? Of wilt u juist voorkomen dat de werknemer aan de slag kan voor een concurrent? Wij helpen u bij een non-concurrentiebeding.

Arbeidsrecht advocaat voor werkgevers

Wij geven u graag een helder advies. Vul het contactformulier in of bel gratis 020 – 330 79 50.

Heeft u een vraag of wilt u een probleem aan ons voorleggen? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of via het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk, ook tijdens avonduren en in het weekend.

Onze mensen

Bel 0800 55 444 56 of laat hieronder uw gegevens achter.