Wij werken voor u

Joosten Advocaten is makkelijk te benaderen. U maakt zelf uit of u wilt bellen, mailen of dat u wilt langskomen. We zijn ook ná kantooruren bereikbaar, zeker in bijzondere gevallen.

We geven helder en concreet advies, geen lange juridische verhalen waar u niks mee kunt.

U heeft een vaste advocaat

U heeft een vaste advocaat die uw zaak doet van begin tot eind, maar u krijgt er een team bij: Uw arbeidsrechtadvocaat wordt bijgestaan door gekwalificeerde advocaat-assistenten, zodat u altijd terecht kunt bij iemand die u én uw dossier kent en die meteen actie kan ondernemen.

Kosten

Uiteraard kost een advocaat geld, maar bij ontslagzaken krijgen we de werkgever vaak zo ver dat hij een bijdrage levert in de kosten. We willen niet dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. Daarom geven we u van te voren helderheid over de kosten, in een persoonlijk gesprek én op papier.

Gefinancierde rechtshulp

Als uw inkomen laag is heeft u mogelijk recht op een toevoeging. Dit is een subsidie op grond van de Wet op de Rechtsbijstand. De Staat dekt dan de kosten. In bepaalde gevallen werken wij op toevoegingsbasis. Dit wordt dan met de advocaat afgestemd.

Altijd bij u in de buurt

We hebben 2 vestigingen, Amsterdam en Utrecht maar ook bezoekadressen door heel Nederland, we zijn dus altijd bij u in de buurt.

Zo werken wij. Neem contact met ons op

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Neem contact op

Laat uw arbeidsrechtelijke zorgen aan ons over. Neem nu contact op met Joosten Advocaten. We zijn er om u te helpen.

Daarnaast hebben we gekwalificeerde arbeidsrechtadvocaten:

Bel 0800 55 444 56 of laat hieronder uw gegevens achter.