Kies de beste letselschade advocaat Amsterdam

Alex Verhoeven mede-oprichten en Advocaat letselschade bij Joosten Advocaten
Alex Verhoeven, letselschadeadvocaat in Amsterdam

Hebt u letselschade opgelopen, bijvoorbeeld door een verkeersongeval of bedrijfsongeval? Een advocaat helpt u om een zo hoog mogelijke schadevergoeding te eisen.

Joosten Advocaten in Amsterdam is meester in het claimen van alle mogelijke schadeposten. Wij brengen uw letselschade in kaart en zorgen ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op hebt.

In de video hieronder nemen we u graag mee op onze locatie in Amsterdam.

Wat kost een letselschade advocaat?

In de wet is vastgelegd dat de aansprakelijke partij uw ‘redelijke advocaatkosten’ moet vergoeden. Dat betekent dat de verzekeraar van de tegenpartij uw advocaatkosten betaalt (mits de verzekeraar de aansprakelijkheid heeft erkend).

Het inschakelen van een letselschade advocaat is dus vrijwel altijd kosteloos voor het slachtoffer.

Met het inschakelen van een advocaat heeft u dus niets te verliezen, maar wel veel te winnen!

Wanneer een letselschade advocaat inschakelen?

U hebt mogelijk recht op een schadevergoeding als uw letsel is veroorzaakt door een ander. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een bedrijfsongeval of verkeersongeval. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade kan u helpen bij het vaststellen van de aansprakelijkheid en het verhalen van de schade.

Het komt vaak voor dat een tegenpartij onder zijn aansprakelijkheid probeert uit te komen. Onze advocaten kennen de wet en weten hoe wordt bepaald of iemand aansprakelijk is. Als de aansprakelijkheid is erkend, dan kunt u uw schade op de tegenpartij verhalen en moet de tegenpartij uw schade vergoeden.

Waar bestaat de schadevergoeding uit?

Er zijn verschillende soorten schadevergoedingen bij letselschade:

 1. Vergoeding voor materiële schade. Dit is een vergoeding voor alle schadeposten die door het letsel ontstaan.
 2. Vergoeding voor immateriële schade (smartengeld). Dit is een vergoeding voor bijvoorbeeld pijn, verdriet, slapeloze nachten, et cetera.

De totale hoogte van een schadevergoeding is afhankelijk van uw schadeposten, en verschilt per letselschadezaak. Met het inschakelen van een advocaat zorgt u ervoor dat álle mogelijke schadeposten worden meegenomen in uw dossier. Zo ontvangt u een maximale vergoeding.

Hoe verloopt het contact met een letselschade advocaat in Amsterdam?

Een eerste kennismakingsgesprek is bij ons altijd gratis. In dit gesprek bespreken we uw situatie en schatten we onze kans in op succes. Een eerste gesprek kan plaats vinden op ons kantoor in Amsterdam-Zuid, bij u op locatie of via digitale communicatie.

Na dit eerste gesprek hebt u altijd één advocaat als aanspreekpunt. Deze behandelt uw zaak van begin tot eind.

Uw advocaat voert regelmatig gesprekken met de verzekeraar, stelt schaderapporten op en onderhandelt over uw schade. Het is gebruikelijk dat er een schade-expert van de verzekeraar bij u thuis komt om de schade te bespreken en een indruk te krijgen van uw situatie.

De meeste letselschadezaken worden vervolgens minnelijk, oftewel buiten de rechter om, opgelost.

Lukt het niet om ‘in der minne’ een oplossing te bereiken? In tegenstelling tot juristen, letselschade-adviseurs of een letselschadebureau kan een advocaat met uw zaak naar de rechtbank (zoals de Rechtbank Amsterdam nabij station Amsterdam-Zuid), indien dit de enige manier is om een oplossing te bereiken.

Ons kantoor in Amsterdam

Ons kantoor in Amsterdam

In Amsterdam zijn wij gevestigd op de Noordhollandstraat 71. Ons kantoor is bereikbaar met de trein via station Amsterdam-Zuid en is vlakbij een metrostation gelegen (metro 51, halte Van Boshuizenstraat). Hierdoor zijn wij niet alleen uitstekend bereikbaar voor cliënten uit Amsterdam en Amstelveen maar voor ook voor cliënten uit de gehele Randstad. Ook per auto is onze locatie goed bereikbaar vanaf de A10.

Is Amsterdam voor u niet de meest geschikte locatie? Wij zijn ook gevestigd in Utrecht en hebben bezoekadressen in Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam.

Ervaringen

Rated 5 out of 5

Na een schadeletsel heb ik contact opgenomen met de Joosten advocaten kantoor in Amsterdam. Het is een kantoor met goede reputatie. Vakkundig, betrouwbaar advocaten.Het goede overleg met de wederpartij draagt aan bereiken voor de beste, gewenste resultaten voor de belangen van de klant. Duidelijk communicatie , met veel kennis van zaken.

In een word: Toppers.

Mijn zaak is prima afgerond.

Ik aanraad deze advocaten kantoor aan iedereen die professioneel hulp nodig heb.

Haarstike bedankt heer Maarten Damingt, mevrouw E.Goyarts en mevrouw L. Kruiswijk voor uw hulp.

Denkova

Lees alle ervaringen »

Onze expertise als letselschadeadvocaat wordt ook regelmatig ingeschakeld door regionale en landelijke media, zoals AT5, RTL en BNR Nieuwsradio. Lees meer op de pagina Joosten Advocaten in de media.

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van letselschade en schadevergoeding? Of hebt u letselschade opgelopen bij een ongeval en wilt u deze schade verhalen op de aansprakelijke partij?

Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten door te bellen naar 020 – 330 7950. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis!

Hebt u letselschade opgelopen en wilt u een schadevergoeding eisen? Of wilt u een ander probleem aan ons voorleggen? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of via het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk, ook tijdens avonduren en in het weekend.

Onze letselschadespecialisten

Bel 0800 55 444 56 of laat hieronder uw gegevens achter.

  Joosten Advocaten Amsterdam
  Noordhollandstraat 71
  1081 AS Amsterdam
  Telefoon: 020 – 330 7950
  E-mail: info@joostenadvocaten.nl
  Website: www.joostenadvocaten.nl

  Joosten Advocaten B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder KvK-nummer 34127503.