Kies een ervaren arbeidsrecht advocaat in Utrecht

Pierre van Geffen
Pierre van Geffen, arbeidsrecht advocaat in Utrecht

Het arbeidsrecht is voor velen onbekend terrein. Waarschijnlijk hebt u nog nooit een advocaat nodig gehad en al helemaal de rechtszaal nog nooit van binnen gezien.

Hebt u te maken met bijvoorbeeld ontslag of een arbeidsconflict met uw werkgever? Dan zijn wij u graag van dienst met onze ervaring in arbeidsrecht. Utrecht is een van onze twee hoofdlocaties, dus we zitten in de buurt.

Kies voor de beste arbeidsrecht advocaat in Utrecht: wij realiseren een maximaal resultaat voor u!

 1. Wij zijn strikt partijdig: uw belang staat voorop
 2. Wij gaan altijd voor een maximaal resultaat
 3. We streven er altijd naar de werkgever te laten (mee)betalen

Hoe verloopt het contact met een arbeidsrecht advocaat?

Wij begrijpen dat het moeten inschakelen van een advocaat, vanwege een probleem met of op het werk, voor u best spannend is. Daarom houden we onze communicatie zo direct en informeel mogelijk. U hebt bijvoorbeeld altijd één advocaat als aanspreekpunt. Deze behandelt uw zaak van begin tot eind.

De arbeidsrechtadvocaat wordt bijgestaan door een team kwalificeerde advocaat-assistenten op hbo- of universitair niveau. Zo kunt u altijd bij iemand terecht die uw dossier kent en die direct actie kan ondernemen.

Gratis kennismakingsgesprek

Een eerste kennismakingsgesprek is bij ons altijd gratis. In dit gesprek bespreken we uw situatie en geven we juridisch advies over de kansen in uw zaak. Indien gewenst kan dit gesprek plaatsvinden op ons kantoor in Utrecht.

Wanneer u op de hoogte bent van uw rechten en plichten, kunt u in sommige gevallen zelf al voor een oplossing zorgen. In andere gevallen is de hulp van een arbeidsrecht advocaat onmisbaar. Zo kunnen we u bijvoorbeeld bijstaan in het opstellen van een bezwaar bij het UWV.

Het Gerechtsgebouw in Utrecht

In tegenstelling tot een jurist kan een advocaat met uw zaak naar de rechtbank (zoals de Rechtbank Midden-Nederland nabij het Moreelsepark in Utrecht), indien dit de enige manier is om een oplossing te bereiken.

Lang niet alle zaken hoeven echter voor de kantonrechter te worden gebracht: arbeidsrecht is een van de rechtsgebieden waarbij vaak ‘in der minne’ (dus buiten de rechtbank) een oplossing kan worden gevonden. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Wat kost een arbeidsrecht advocaat?

Na het gratis kennismakingsgesprek worden de geschatte kosten van een eventueel vervolg helder en transparant gecommuniceerd. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent.

In arbeidsrecht zaken streven wij er altijd naar om de werkgever (mee) te laten betalen in uw zaak. Zeker als er sprake is van ontslag of andere vormen van ontbinding van een arbeidsovereenkomst.

Ons kantoor in Utrecht

Hoogeland Oorsprongpark Utrecht
Het Hoogeland

Ons kantoor bevindt zich in Het Hoogeland, het markante kantoorgebouw in het Oorsprongpark in Utrecht-Oost, nabij de Biltstraat, de Maliebaan en het Wilhelminapark.

Ons kantoor is goed bereikbaar met het OV: vanaf Utrecht Centraal vertrekken veel bussen die onder andere bij halte Oorsprongpark stoppen. Per auto is ons kantoor uitstekend bereikbaar vanaf de A27 en A28.

Is Utrecht voor u niet de meest geschikte locatie? Wij zijn ook gevestigd in Amsterdam en hebben bezoekadressen in Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam.

Ervaringen

Ik heb vanaf 2018 een hele fijne tijd gehad met Frank Abbring en Alex Verhoeven. Zij hebben mij met open armen ontvangen en mij ten alle tijden tot aan de puntjes op de hoogte gehouden. Alex en Frank hebben top werk geleverd wat ik zelf niet had verwacht! De afgelopen tijden hebben we veel contact gehad, zal even een gemis zijn dat ik ze niet meer zal spreken. Ik wil Alex en Frank uit het diepste van mijn hart bedanken voor de inzet en het werk wat zij geleverd hebben.

Roshnie

Lees alle ervaringen »

Onze expertise als arbeidsrechtadvocaat wordt ook regelmatig ingeschakeld door landelijke media, zoals RTL Z en BNR Nieuwsradio. Lees meer op de pagina Joosten Advocaten in de media.

Neem contact met ons op

Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze arbeidsrecht advocaten door te bellen naar 030 – 223 2011. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Een eerste kennismaking is altijd gratis!

Neem contact op

Laat uw arbeidsrechtelijke zorgen aan ons over. Neem nu contact op met Joosten Advocaten. We zijn er om u te helpen.

Daarnaast hebben we gekwalificeerde arbeidsrechtadvocaten:

Bel 0800 55 444 56 of laat hieronder uw gegevens achter.

  Joosten Arbeidsrecht Advocaten Utrecht
  Het Hoogeland
  Museumlaan 2
  3581 HK Utrecht
  Telefoon: 030-2232011
  E-mail: info@joostenadvocaten.nl
  Website: www.joostenadvocaten.nl

  Joosten Advocaten B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder KvK-nummer 34127503.

  Joosten Advocaten: de specialist in Arbeidsrecht Utrecht!