We zijn professioneel én betrokken

Wij staan voor u klaar met de beste rechtsbijstand en begeleiding. Het belang van de cliënt staat bij ons op nummer één. Iedere cliënt is uniek en krijgt dus een unieke aanpak. Door onze expertise en ervaring begrijpen wij waar het voor ú om gaat: Om concreet, helder advies en om echte oplossingen. U heeft te maken met begripvolle en vriendelijke medewerkers die gespecialiseerd zijn in letselschade.

We overleggen bij elke stap met u. U krijgt van alle correspondentie een kopie. We bespreken de strategie en wat in uw geval de beste aanpak is.

We schakelen externe experts in

In een letselschadezaak schakelen we bijna altijd externe experts in. Zij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring. Zo kunnen wij uw claim maximaal onderbouwen met extra argumenten.

Medische experts

Elke zaak is anders. Ook het medische aspect verschilt per zaak. Om u zo goed mogelijk te helpen, werken wij samen met medische adviseurs. Zij zijn gespecialiseerd in verzekeringsgeneeskunde en schakelen op hun beurt medisch specialisten in voor de verschillende medische terreinen.

Arbeidsdeskundigen en rekenkundige experts

Voor de vaststelling van de huishoudelijke hulp en het carrièreverloop benoemen wij deskundigen. Het inkomensverlies en pensioenschade laten wij berekenen door de meest gespecialiseerde rekenbureaus. Deze kosten moeten worden vergoed door de aansprakelijke partij.

Ongevallenanalisten

In sommige gevallen is de toedracht van een ongeval moeilijk te achterhalen. De experts waar wij mee samenwerken kunnen met behulp van onderzoek, reconstructie, analyse en advies de ware toedracht achterhalen, zodat de aansprakelijkheid moet worden erkend.

Neem contact op

Laat uw arbeidsrechtelijke zorgen aan ons over. Neem nu contact op met Joosten Advocaten. We zijn er om u te helpen.

Daarnaast hebben we gekwalificeerde arbeidsrechtadvocaten:

Bel 0800 55 444 56 of laat hieronder uw gegevens achter.