Kies de beste arbeidsrecht advocaat Amsterdam

Frans Joosten
Frans Joosten, advocaat arbeidsrecht in Amsterdam

Het arbeidsrecht is voor veel werknemers onbekend terrein. Waarschijnlijk hebt u nog nooit een advocaat nodig gehad en al helemaal de rechtszaal nog nooit van binnen gezien.

Hebt u te maken met bijvoorbeeld ontslag of een arbeidsconflict met uw werkgever? Is er sprake van ontslag op staande voet of een reorganisatie? Of hebt u andere vragen over arbeidsrecht? Dan zijn wij u graag van dienst. Amsterdam is onze hoofdlocatie, dus we zitten in de buurt.

Kies voor de beste arbeidsrecht advocaat Amsterdam: Joosten Advocaten realiseert een maximaal resultaat voor u!

 1. Wij zijn strikt partijdig: uw belang staat voorop
 2. Wij gaan altijd voor een maximaal resultaat
 3. We streven er altijd naar de werkgever te laten (mee)betalen

In de video hieronder nemen we u graag mee op onze locatie in Amsterdam.

Hoe verloopt het contact met een arbeidsrecht advocaat?

Wij begrijpen dat het moeten inschakelen van een advocaat, vanwege ontslag of een probleem op het werk, voor u best spannend is. Daarom houden we onze communicatie zo direct en informeel mogelijk. U hebt bijvoorbeeld altijd één advocaat als aanspreekpunt. Deze behandelt uw zaak van begin tot eind.

De arbeidsrechtadvocaat wordt bijgestaan door een team kwalificeerde advocaat-assistenten op hbo- of universitair niveau. Zo kunt u altijd bij iemand terecht die uw dossier kent en die direct actie kan ondernemen.

Gratis kennismakingsgesprek

Een eerste kennismakingsgesprek is bij ons altijd gratis. In dit gesprek bespreken we uw situatie of uw ontslag, en geven we juridisch advies over de kansen in uw zaak.

Wanneer u op de hoogte bent van uw rechten en plichten, kunt u in sommige gevallen met dit advies zelf al voor een oplossing zorgen. In andere gevallen is de hulp van een arbeidsrecht advocaat onmisbaar. Zo kunnen we u bij dreigend ontslag bijvoorbeeld bijstaan in het opstellen van een bezwaar bij het UWV.

In tegenstelling tot een jurist kan een advocaat met uw zaak naar de rechtbank (zoals de Rechtbank Amsterdam nabij station Amsterdam-Zuid), indien dit de enige manier is om een oplossing te bereiken.

Lang niet alle zaken hoeven echter voor de kantonrechter te worden gebracht: arbeidsrecht is een van de rechtsgebieden waarbij vaak ‘in der minne’ (dus buiten de rechtbank) een oplossing kan worden gevonden. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Wat kost een advocaat arbeidsrecht?

Na het gratis kennismakingsgesprek worden de geschatte kosten van een eventueel vervolg helder en transparant gecommuniceerd. Met dit advies weet u van tevoren waar u aan toe bent.

In arbeidsrecht zaken streven wij er altijd naar om de werkgever of werkgevers (mee) te laten betalen. Zeker als er sprake is van ontslag of andere vormen van ontbinding van een arbeidsovereenkomst.

Ons kantoor in Amsterdam

Ons kantoor in Amsterdam

Wij zijn gevestigd op Noordhollandstraat 71. Ons kantoor is bereikbaar met de trein via station Amsterdam-Zuid en is vlakbij een metrostation gelegen (metro 51, halte Van Boshuizenstraat). Hierdoor zijn wij niet alleen uitstekend bereikbaar voor cliënten uit Amsterdam en Amstelveen maar voor ook voor cliënten uit de gehele Randstad. Ook per auto is ons kantoor goed bereikbaar vanaf de A10.

Ervaringen

Rated 5,0 out of 5

Ik heb vanaf 2018 een hele fijne tijd gehad met Frank Abbring en Alex Verhoeven. Zij hebben mij met open armen ontvangen en mij ten alle tijden tot aan de puntjes op de hoogte gehouden. Alex en Frank hebben top werk geleverd wat ik zelf niet had verwacht! De afgelopen tijden hebben we veel contact gehad, zal even een gemis zijn dat ik ze niet meer zal spreken. Ik wil Alex en Frank uit het diepste van mijn hart bedanken voor de inzet en het werk wat zij geleverd hebben.

Roshnie

Lees alle ervaringen »

Onze expertise als ontslag- en arbeidsrechtadvocaat wordt ook regelmatig ingeschakeld door landelijke media, zoals RTL Z en BNR Nieuwsradio. Lees meer op de pagina Joosten Advocaten in de media.

Neem contact met ons op

Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze arbeidsrecht advocaten door te bellen naar 020 – 330 7950. U kunt uw vragen ook stellen via ons contactformulier.

Een eerste kennismaking is altijd gratis!

Neem contact op

Laat uw arbeidsrechtelijke zorgen aan ons over. Neem nu contact op met Joosten Advocaten. We zijn er om u te helpen.

Daarnaast hebben we gekwalificeerde arbeidsrechtadvocaten:

Bel 0800 55 444 56 of laat hieronder uw gegevens achter.

  Joosten Advocaten – Arbeidsrecht Amsterdam
  Noordhollandstraat 71
  1081 AS Amsterdam
  Telefoon: 020 – 330 7950
  E-mail: info@joostenadvocaten.nl
  Website: www.joostenadvocaten.nl

  Joosten Advocaten B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder KvK-nummer 34127503.

  Joosten Advocaten: de specialist in Arbeidsrecht Amsterdam!