Kies de beste arbeidsrecht advocaat Amsterdam

Frans Joosten
Frans Joosten, advocaat arbeidsrecht in Amsterdam

Het arbeidsrecht is voor veel werknemers onbekend terrein. Waarschijnlijk hebt u nog nooit een advocaat nodig gehad en al helemaal de rechtszaal nog nooit van binnen gezien.

Hebt u te maken met bijvoorbeeld ontslag of een arbeidsconflict met uw werkgever? Is er sprake van ontslag op staande voet of een reorganisatie? Of hebt u andere vragen over arbeidsrecht? Dan zijn wij u graag van dienst. Amsterdam is onze hoofdlocatie, dus we zitten in de buurt.

Kies voor de beste arbeidsrecht advocaat Amsterdam: Joosten Advocaten realiseert een maximaal resultaat voor u!

 1. Wij zijn strikt partijdig: uw belang staat voorop
 2. Wij gaan altijd voor een maximaal resultaat
 3. We streven er altijd naar de werkgever te laten (mee)betalen

In de video hieronder nemen we u graag mee op onze locatie in Amsterdam.

Hoe verloopt het contact met een arbeidsrecht advocaat?

Wij begrijpen dat het moeten inschakelen van een advocaat, vanwege ontslag of een probleem op het werk, voor u best spannend is. Daarom houden we onze communicatie zo direct en informeel mogelijk. U hebt bijvoorbeeld altijd één advocaat als aanspreekpunt. Deze behandelt uw zaak van begin tot eind.

De arbeidsrechtadvocaat wordt bijgestaan door een team kwalificeerde advocaat-assistenten op hbo- of universitair niveau. Zo kunt u altijd bij iemand terecht die uw dossier kent en die direct actie kan ondernemen.

Gratis kennismakingsgesprek

Een eerste kennismakingsgesprek is bij ons altijd gratis. In dit gesprek bespreken we uw situatie of uw ontslag, en geven we juridisch advies over de kansen in uw zaak.

Wanneer u op de hoogte bent van uw rechten en plichten, kunt u in sommige gevallen met dit advies zelf al voor een oplossing zorgen. In andere gevallen is de hulp van een arbeidsrecht advocaat onmisbaar. Zo kunnen we u bij dreigend ontslag bijvoorbeeld bijstaan in het opstellen van een bezwaar bij het UWV.

In tegenstelling tot een jurist kan een advocaat met uw zaak naar de rechtbank (zoals de Rechtbank Amsterdam nabij station Amsterdam-Zuid), indien dit de enige manier is om een oplossing te bereiken.

Lang niet alle zaken hoeven echter voor de kantonrechter te worden gebracht: arbeidsrecht is een van de rechtsgebieden waarbij vaak ‘in der minne’ (dus buiten de rechtbank) een oplossing kan worden gevonden. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Wat kost een advocaat arbeidsrecht?

Na het gratis kennismakingsgesprek worden de geschatte kosten van een eventueel vervolg helder en transparant gecommuniceerd. Met dit advies weet u van tevoren waar u aan toe bent.

In arbeidsrecht zaken streven wij er altijd naar om de werkgever of werkgevers (mee) te laten betalen. Zeker als er sprake is van ontslag of andere vormen van ontbinding van een arbeidsovereenkomst.

Ons kantoor in Amsterdam

Ons kantoor in Amsterdam

Wij zijn gevestigd op Noordhollandstraat 71. Ons kantoor is bereikbaar met de trein via station Amsterdam-Zuid en is vlakbij een metrostation gelegen (metro 51, halte Van Boshuizenstraat). Hierdoor zijn wij niet alleen uitstekend bereikbaar voor cliënten uit Amsterdam en Amstelveen maar voor ook voor cliënten uit de gehele Randstad. Ook per auto is ons kantoor goed bereikbaar vanaf de A10.

Ervaringen

Rated 5 out of 5

Mijn dochter en ik werden aangereden door een auto die ons op de grond gooide, wat schade en gezondheidsproblemen veroorzaakte voor mij en mijn dochter.

Advocaat dhr. Maartin Dammingh – die werkzaam is als advocaat in Amsterdam / Joosten Advocaten – door zijn werk aan het ongevaldossier te doen, kon hij de claim krijgen van de tweede partij verzekeraar en binnen enkele maanden na zijn werkzaamheden aan het ongevalsdossier.

Om dit mogelijk te maken waren zijn procedures continu en uitstekend richting de tweede partij verzekeraar.

Ik bied dhr. Maartin Dammingh, en zijn assistent; mijn oprechte waardering en dank voor de uitstekende behandeling en reactie op mij via telefoontjes met zijn kantoor.

S. Al Naftachi

S. Al Naftachi

Lees alle ervaringen »

Onze expertise als ontslag- en arbeidsrechtadvocaat wordt ook regelmatig ingeschakeld door landelijke media, zoals RTL Z en BNR Nieuwsradio. Lees meer op de pagina Joosten Advocaten in de media.

Neem contact met ons op

Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze arbeidsrecht advocaten door te bellen naar 020 – 330 7950. U kunt uw vragen ook stellen via ons contactformulier.

Een eerste kennismaking is altijd gratis!

Hebt u te maken met (dreigend) ontslag of een arbeidsgeschil? Of wilt u een ander probleem aan ons voorleggen? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of via het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk, ook tijdens avonduren en in het weekend.

Onze arbeidsrechtspecialisten

Bel 0800 55 444 56 of laat hieronder uw gegevens achter.

  Joosten Advocaten – Arbeidsrecht Amsterdam
  Noordhollandstraat 71
  1081 AS Amsterdam
  Telefoon: 020 – 330 7950
  E-mail: info@joostenadvocaten.nl
  Website: www.joostenadvocaten.nl

  Joosten Advocaten B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder KvK-nummer 34127503.

  Joosten Advocaten: de specialist in Arbeidsrecht Amsterdam!