Als advocaten bereiken wij een beter resultaat

Bent u verwikkeld in een letselschadezaak, samen met uw rechtsbijstandverzekeraar? En bent u niet tevreden over hoe de zaak wordt afgehandeld? Dan hebt u recht op een gratis second opinion.

Second opinion bij letselschade

Bij een second opinion bekijkt een onafhankelijke derde partij of zij meer kansen in uw zaak zien. Bij Joosten Advocaten kunt u daarom gratis en discreet een second opinion aanvragen.

Wij nemen veel zaken over van rechtsbijstandverzekeraars en letselschadebureaus. Wij zijn geen letselschadebehandelaars maar echte advocaten en kunnen procederen bij de rechter. Daar hebben verzekeraars een hekel aan en juist daarom nemen ze ons serieus. Door onze gespecialiseerde kennis bereiken wij snel een goed resultaat.

Wij denken aan alle schadeposten, vooral die in de toekomst. Bijvoorbeeld gemiste carrièremogelijkheden en neveninkomsten, inkomensverlies, kans op uitval op het werk en huishoudelijke hulp.

Bewijsproblemen lossen wij vaak op, zo nodig met de juiste medische experts en deskundigen. De tegenpartij of een ondeskundige belangenbehartiger gebruikt vaak deze zogenaamde bewijsproblemen om u onder druk te zetten. Wij helpen u daarmee.

Voorbeelden waarbij anderen profiteerden van een second opinion:

Joosten Advocaten zorgt regelmatig voor een succesvolle second opinion. Een advocaat uit ons ervaren team kan u bijstaan in alle vormen van letselschadezaken. Bekijk enkele voorbeelden van recente zaken waarbij Joosten Advocaten cliënten bijstaat met een second opinion.

Second opinion na medische fout

Onlangs is in televisieprogramma RADAR is de zaak van Femke behandeld, die letsel opliep door een medische fout. Haar rechtsbijstandverzekeraar zag geen heil in de zaak, waarna ze Joosten Advocaten heeft ingeschakeld voor een second opinion. Bekijk hier het fragment.

Er zijn meer letselschadezaken waar Joosten Advocaten heeft gezorgd voor een betere uitkomst:

Second opinion na eenzijdig ongeval

Bromfietsongeval door gevaarlijke dijk

Een jongeman wordt in coma aangetroffen op een voor het verkeer afgesloten dijk. Hij is met zijn brommer tegen een buis gereden. De Gemeente erkende aanvankelijk geen aansprakelijkheid omdat de jongen allerlei verbodsborden zou hebben genegeerd en dus in overtreding is geweest. Zijn vorige advocaat is het daarmee eens en wil de zaak niet doorzetten.

Joosten Advocaten ziet wel mogelijkheden en daagt de gemeente voor de rechter. Tijdens de rechtszaak ziet de gemeente de bui al hangen en stelt voor om de helft van de schade te betalen. Het slachtoffer stemt in en uiteindelijk wordt er meer dan 200.000 euro uitgekeerd.

Second opinion na letsel door aanrijding

Moeder en zoon aangereden door motor

Een moeder met haar zoontje draaien een voorrangsweg op en dan volgt een enorme klap; een motorrijder boort zich door de auto. Er vallen enkele doden en zwaargewonden.

Onderzoek leert dat de motorrijder veel te hard heeft gereden. De verzekeraar erkent dat de motorrijder volledig aansprakelijk is. De familie wordt bijgestaan door een rechtsbijstandverzekeraar die de familie serieus in overweging heeft gegeven om de zaak te sluiten voor een slotbedrag van 50.000 euro.

De familie laat de zaak verder door Joosten Advocaten behandelen waarna er al snel meer dan 100.000 euro werd bevoorschot. Binnenkort volgt overleg over een definitieve nabetaling van waarschijnlijk meer dan 300.000 euro.

Advocaat inschakelen voor second opinion bij letselschade

Als u bent verwikkeld in een letselschadezaak met uw rechtsbijstandverzekeraar en niet tevreden over hoe de zaak wordt afgehandeld, dan hebt u recht op een gratis second opinion. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking met een letselschadeadvocaat.

Ontevreden met een beslissing van uw rechtsbijstandsverzekeraar? Vraag gratis een second opinion aan. Dat kan telefonisch of via het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk, ook tijdens avonduren en in het weekend.

Onze mensen

Bel 0800 55 444 56 of laat hieronder uw gegevens achter.