Aansprakelijke partij moet kosten betalen

De aansprakelijke partij moet de advocaatkosten vergoeden zegt de wet. Staat de aansprakelijkheid niet vast, dan kunnen de kosten vaak worden gefinancierd. Wij streven er naar om de volledige kosten te verhalen op de wederpartij.

We geven helderheid over de kosten

We willen niet dat u naderhand voor verrassingen komt te staan. Daarom geven we u van te voren helderheid over de kosten. In een persoonlijk gesprek én op papier. Komt u in aanmerking voor gefinancierde rechtshulp, dan vragen wij dat voor u aan. Bekijk ook de pagina: ‘kosten van een advocaat‘ voor een uitgebreide toelichting.

No cure no pay bij letselschade

Sommige bureaus werken op basis van no cure no pay bij letselschade. Zij houden een percentage van het verhaalde bedrag in. Wanneer vooraf duidelijk is dat de tegenpartij volledig aansprakelijk gesteld kan worden, is no cure no pay bij letselschade zinloos. Uw kosten voor rechtsbijstand moeten immers door de tegenpartij worden vergoed. Laat u goed voorlichten!

Gefinancierde rechtshulp

Komt u in aanmerking voor gefinancierde rechtshulp, dan vragen wij dat voor u aan. Voortaan is het ook mogelijk om subsidie aan te vragen om een medisch haalbaarheidsonderzoek te verrichten. Indien de aansprakelijkheid niet rond komt, bent u uitsluitend een geringe eigen bijdrage verschuldigd. Meer informatie kunt u vinden op www.rvr.org

Rechtsbijstandsverzekering

Veel mensen zijn ontevreden over hun rechtsbijstandverzekeraar. Het is uw grondrecht om een advocaat naar uw eigen keus te kiezen. In veel gevallen lukt het ons om gunstige afspraken te maken over de kosten.

Neem contact met ons op voor gratis letselschade advies

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten.

Hebt u letselschade opgelopen en wilt u een schadevergoeding eisen? Of wilt u een ander probleem aan ons voorleggen? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of via het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk, ook tijdens avonduren en in het weekend.

Onze letselschadespecialisten

Bel 0800 55 444 56 of laat hieronder uw gegevens achter.