Aansprakelijke partij moet kosten betalen

De aansprakelijke partij moet de advocaatkosten vergoeden zegt de wet. Staat de aansprakelijkheid niet vast, dan kunnen de kosten vaak worden gefinancierd. Wij streven er naar om de volledige kosten te verhalen op de wederpartij.

We geven helderheid over de kosten

We willen niet dat u naderhand voor verrassingen komt te staan. Daarom geven we u van te voren helderheid over de kosten. In een persoonlijk gesprek én op papier. Komt u in aanmerking voor gefinancierde rechtshulp, dan kunnen wij dit voor u aanvragen. Bekijk ook de pagina: ‘kosten van een advocaat‘ voor een uitgebreide toelichting.

No cure no pay bij letselschade

Sommige bureaus werken op basis van no cure no pay bij letselschade. Zij houden een percentage van het verhaalde bedrag in. Wanneer vooraf duidelijk is dat de tegenpartij volledig aansprakelijk gesteld kan worden, is no cure no pay bij letselschade zinloos. Uw kosten voor rechtsbijstand moeten immers door de tegenpartij worden vergoed. Laat u goed voorlichten!

Gefinancierde rechtshulp

Als uw inkomen laag is heeft u mogelijk recht op een toevoeging. Dit is een subsidie op grond van de Wet op de Rechtsbijstand. De Staat dekt dan de kosten. In bepaalde gevallen werken wij op toevoegingsbasis. Dit wordt dan met de advocaat afgestemd.

Rechtsbijstandsverzekering

Veel mensen zijn ontevreden over hun rechtsbijstandverzekeraar. Het is uw grondrecht om een advocaat naar uw eigen keus te kiezen. In veel gevallen lukt het ons om gunstige afspraken te maken over de kosten.

Neem contact met ons op voor gratis letselschade advies

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten.

Neem contact op

Laat uw arbeidsrechtelijke zorgen aan ons over. Neem nu contact op met Joosten Advocaten. We zijn er om u te helpen.

Daarnaast hebben we gekwalificeerde arbeidsrechtadvocaten:

Bel 0800 55 444 56 of laat hieronder uw gegevens achter.