Een second opinion bij arbeidsrecht kan u veel opleveren

Twijfelt u over het advies over het bedrag dat de werkgever heeft aangeboden of heeft u geen goed gevoel over de aanpak van uw huidige advocaat? Vraag dan bij ons een gratis second opinion aan! Joosten Advocaten kijkt met een onafhankelijke blik naar uw dossier. Het is uw grondrecht om de zaak voor te leggen aan de advocaat van uw keuze. Uw zaak krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Wat u ook besluit: u doet er goed aan om nog niets te ondertekenen. Loop geen risico en neem contact met ons op. Let wel op de termijnen!

Een beter resultaat dan bij de rechtsbijstandverzekeraar

We nemen veel zaken nemen wij over van rechtsbijstandverzekeraars. Wij zijn echte advocaten en zijn opgeleid om te procederen bij de rechter. Door onze gespecialiseerde kennis en ervaring bereiken wij snel een goed resultaat. Vraag een second opinion aan.

Hoe gaat een second opinion in zijn werk?

Wij gaan discreet te werk bij een second opinion. Uw huidige belangenbehartiger hoeft dus nog nergens van te weten. Nadat u ons het dossier hebt overhandigd gaan wij meteen na of wij een beter resultaat voor u kunnen bereiken. Alles gebeurt vertrouwelijk en in overleg met u.

We zijn onafhankelijk en werken voor u

Uw belangen staan bij ons voorop. We onderzoeken alle aspecten van de zaak en bepalen samen met u de strategie en de beste aanpak van uw zaak. Bij ons heeft u een vaste advocaat die uw persoonlijke aanspreekpunt is, die u en uw dossier precies kent en die u altijd kunt bellen.

U weet vooraf of u kosten maakt

Of er extra kosten zijn verbonden aan een second opinion bespreken we vooraf. Vaak moet de rechtsbijstandverzekeraar onze kosten dekken, omdat u een polis hebt die dat mogelijk maakt. Vraag naar de mogelijkheden. Wij geven u vooraf duidelijkheid over de kosten. In een persoonlijk gesprek én op papier. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

We zijn altijd bij u in de buurt

We hebben vestigingen in Amsterdam en het centraal gelegen Utrecht en bezoekadressen door heel Nederland, we zijn dus altijd bij u in de buurt. In speciale gevallen bezoeken wij u thuis.

Neem contact met ons op voor een second opinion

Bent u op zoek naar professioneel advies op het gebied van arbeidsrecht in Utrecht? Lees dan onze pagina over arbeidsrechtadvocaat in Utrecht voor waardevolle inzichten. Voor vergelijkbare informatie over arbeidsrechtadviezen in Amsterdam, raden we u aan onze pagina over arbeidsrechtadvocaat in Amsterdam te lezen.

Wilt u graag een gratis second opinion? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze arbeidsrechtadvocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Ontevreden met een beslissing van uw rechtsbijstandsverzekeraar? Vraag gratis een second opinion aan. Dat kan telefonisch of via het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk, ook tijdens avonduren en in het weekend.

Onze mensen

Bel 0800 55 444 56 of laat hieronder uw gegevens achter.