Heb ik nu echt een arbeidsrechtadvocaat nodig?

Het arbeidsrecht is voor velen onbekend terrein. Waarschijnlijk hebt u nog nooit een advocaat nodig gehad en al helemaal de rechtszaal nog nooit van binnen gezien.

Wij begrijpen dat het moeten inschakelen van een advocaat, vanwege een probleem met of op het werk, voor u best spannend is. Joosten Advocaten heeft een directe en informele benaderingswijze.

Wij werken voor ú:

Joosten Advocaten is strikt partijdig: uw belang staat bij ons voorop.

Joosten Advocaten staat u bij en begeleidt u bij alle problemen met uw werk. Of het nu gaat om de arbeidsovereenkomst zelf, de relatie met de werkgever of collega’s, de arbeidsomstandigheden of wijzigingen daarin, ziekte door het werk, re-integratie, of wat dan ook.

Hebt u een vraag over arbeidsrecht?

Reageer op de juiste wijze op de brief van de werkgever. Wij kennen de regels en de wet, om precies het juiste te kunnen zeggen.

Als u een vraag hebt over arbeidsrecht, of u voelt zich onbehoorlijk behandeld door uw werkgever, u wordt met ontslag bedreigd, of wat het ook is, aarzel dan niet om ons te bellen.

Telefonisch kunnen we al heel wat uitleggen en een afspraak is zo gemaakt.

Helder en concreet:

Joosten Advocaten geeft helder en concreet advies, geen lange juridische verhalen over arbeidsrecht waar u niks mee kunt.

U hebt een vaste advocaat die uw zaak doet van begin tot eind, maar u krijgt er een team bij: uw arbeidsrechtadvocaat wordt bijgestaan door gekwalificeerde advocaat-assistenten op hbo- of universitair niveau, zodat u altijd terecht kunt bij iemand die u en uw dossier kent en die meteen actie kan ondernemen.

Hoe zit het met de kosten van de advocaat?

De kosten voor onze diensten zijn helder en transparant. Alles wordt vooraf vastgelegd. Zo staat u nooit voor verrassingen.

We streven er altijd naar de werkgever te laten (mee)betalen, zeker als er sprake is van ontslag, opzegging of ontbinding van de arbeidsovereenkomst.

Proceskosten

De rechtbank bepaalt bij arbeidsrecht meestal dat iedere partij zijn eigen kosten draagt, of dat de werkgever een deel van de kosten moet betalen.

We leggen vooraf precies uit hoe het in uw zaak kan verlopen.

Kies de allerbeste arbeidsrechtadvocaat

Heeft u problemen met uw werkgever? Joosten Advocaten helpt u. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht. Arbeidsrechtconflicten ontstaan aan de lopende band. Wij leveren maatwerk. Kies voor een topadvocaat van Joosten Advocaten die een maximaal resultaat voor u realiseert!

Meerdere vestigingen in Nederland

We hebben 2 vestigingen, in Amsterdam en in het centraal gelegen Utrecht. We werken landelijk en kunnen voor zaken die zich daartoe lenen in heel Nederland afspreken.

Frans Joosten is geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Advocaten als arbeidsrecht advocaat Amsterdam. Pierre van Geffen is geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Advocaten als arbeidsrecht advocaat Utrecht. Ter ondersteuning van onze advocaten werken wij met een team gekwalificeerde advocaat-assistenten.

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van arbeidsrecht? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten.

U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Neem contact op

Laat uw arbeidsrechtelijke zorgen aan ons over. Neem nu contact op met Joosten Advocaten. We zijn er om u te helpen.

Daarnaast hebben we gekwalificeerde arbeidsrechtadvocaten:

Bel 0800 55 444 56 of laat hieronder uw gegevens achter.