Second opinion na medische fout: Joosten Advocaten bij Radar

Floortje Bol Juridisch medewerker

In de uitzending van 29 maart 2021 behandelt het televisieprogramma Radar het onderwerp: ‘Hoe haal je je recht bij een medische misser?’ In deze uitzending wordt de zaak van Femke besproken, die als slachtoffer van een medische fout de hulp van Joosten Advocaten heeft ingeschakeld.

Medische misser bij AVROTROS Radar

Het item staat in het teken van Femke. Zij is slachtoffer geworden van letsel na een fout bij een kijkoperatie aan haar elleboog waarbij een zenuw is doorgesneden. Femke heeft financiële schade opgelopen en ondervindt nog dagelijks hinder van deze medische misser.

Letselschadeadvocaat inschakelen

Femke heeft haar rechtsbijstandsverzekeraar ingeschakeld om haar schade te verhalen, maar dat verloopt niet soepel. Daarom heeft zij zelf een letselschadeadvocaat gezocht voor een second opinion. Zo kwam zij bij Joosten Advocaten terecht. In de uitzending komt letselschadeadvocaat Frans Joosten aan het woord over deze zaak.

Televisie-item letselschade bij Radar

Bekijk onderstaand het fragment van AVROTROS Radar: ‘hoe haal je recht bij een medische misser?

Benieuwd naar de hele aflevering? Bekijk het hier op de website van Radar.

Bijstand van een letselschadeadvocaat

Heeft u vragen over deze zaak, over het verhalen van uw eigen schade of het aanvragen van een second opinion? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.