Bekijk hieronder de ervaringen van arbeidsrecht cliënten van Joosten Advocaten.

Rated 5 out of 5

Mijn dochter en ik werden aangereden door een auto die ons op de grond gooide, wat schade en gezondheidsproblemen veroorzaakte voor mij en mijn dochter.

Advocaat dhr. Maartin Dammingh – die werkzaam is als advocaat in Amsterdam / Joosten Advocaten – door zijn werk aan het ongevaldossier te doen, kon hij de claim krijgen van de tweede partij verzekeraar en binnen enkele maanden na zijn werkzaamheden aan het ongevalsdossier.

Om dit mogelijk te maken waren zijn procedures continu en uitstekend richting de tweede partij verzekeraar.

Ik bied dhr. Maartin Dammingh, en zijn assistent; mijn oprechte waardering en dank voor de uitstekende behandeling en reactie op mij via telefoontjes met zijn kantoor.

S. Al Naftachi

S. Al Naftachi
Rated 5 out of 5

Vanaf 2009 tot 2019 een behoorlijke klus tegen het Ministerie maar eindelijk is het nu afgehandeld. Ik wil Joosten Advocaten heel hartelijk danken voor al hun inzet én wat zij nog hebben kunnen bereiken. Dus GEWELDIG!

A. Hemelaar
Rated 5 out of 5

Ik heb hele goede ervaringen met Joosten advocaten.

Ik kon terecht met al mijn vragen, ik werd goed bijgestaan, overal van op de hoogte gehouden en er was sprake van een goede en vlotte afhandeling.

D. Koning
Rated 5 out of 5

zeer betrouwbare advokaten bureau en goeie resultaat

H. Eren
Rated 5 out of 5

Super goede ervaring! Staan altijd voor je klaar en vechten waar anderen opgeven!!! Super bedankt

Danny V.
Rated 5 out of 5

Zeer positieve ervaring met van Joosten advocaten, duidelijke afspraken & perfecte begeleiding van A tot Z. Een advocaten bureau die jou belangen echt voorop stelt! Ik ben ze tot de dag van vandaag nog zeer dankbaar.

Bas
Rated 5 out of 5

Bedankt voor de goede zorgen

N.V. Heering

Laat hieronder zelf een ervaring achter. Let op: je bericht zal nog niet direct zichtbaar zijn op de website.

Arbeidsrechtadvocaat

Wilt u meer weten over de rol van een arbeidsrechtadvocaat in Utrecht? Bekijk dan onze pagina over arbeidsrechtadvocaat in Utrecht om te begrijpen hoe wij u kunnen helpen. Als u ook geïnteresseerd bent in de rol van een arbeidsrechtadvocaat in Amsterdam, kunt u onze pagina over arbeidsrechtadvocaat in Amsterdam raadplegen.