Bekijk hieronder de ervaringen van arbeidsrecht cliënten van Joosten Advocaten.

5,0 rating

Mijn dochter en ik werden aangereden door een auto die ons op de grond gooide, wat schade en gezondheidsproblemen veroorzaakte voor mij en mijn dochter.

Advocaat dhr. Maartin Dammingh – die werkzaam is als advocaat in Amsterdam / Joosten Advocaten – door zijn werk aan het ongevaldossier te doen, kon hij de claim krijgen van de tweede partij verzekeraar en binnen enkele maanden na zijn werkzaamheden aan het ongevalsdossier.
Om dit mogelijk te maken waren zijn procedures continu en uitstekend richting de tweede partij verzekeraar.
Ik bied dhr. Maartin Dammingh, en zijn assistent; mijn oprechte waardering en dank voor de uitstekende behandeling en reactie op mij via telefoontjes met zijn kantoor.
S. Al Naftachi

S. Al Naftachi
5,0 rating

Vanaf 2009 tot 2019 een behoorlijke klus tegen het Ministerie maar eindelijk is het nu afgehandeld. Ik wil Joosten Advocaten heel hartelijk danken voor al hun inzet én wat zij nog hebben kunnen bereiken. Dus GEWELDIG!

A. Hemelaar
5,0 rating

Ik heb hele goede ervaringen met Joosten advocaten.
Ik kon terecht met al mijn vragen, ik werd goed bijgestaan, overal van op de hoogte gehouden en er was sprake van een goede en vlotte afhandeling.

D. Koning
5,0 rating

zeer betrouwbare advokaten bureau en goeie resultaat

H. Eren
5,0 rating

Super goede ervaring! Staan altijd voor je klaar en vechten waar anderen opgeven!!! Super bedankt

Danny V.
5,0 rating

Zeer positieve ervaring met van Joosten advocaten, duidelijke afspraken & perfecte begeleiding van A tot Z. Een advocaten bureau die jou belangen echt voorop stelt! Ik ben ze tot de dag van vandaag nog zeer dankbaar.

Bas
5,0 rating

Bedankt voor de goede zorgen

N.V. Heering

Laat hieronder zelf een ervaring achter. Let op: je bericht zal nog niet direct zichtbaar zijn op de website.