Bekijk hieronder de ervaringen van arbeidsrecht cliënten van Joosten Advocaten.

Ik heb vanaf 2018 een hele fijne tijd gehad met Frank Abbring en Alex Verhoeven. Zij hebben mij met open armen ontvangen en mij ten alle tijden tot aan de puntjes op de hoogte gehouden. Alex en Frank hebben top werk geleverd wat ik zelf niet had verwacht! De afgelopen tijden hebben we veel contact gehad, zal even een gemis zijn dat ik ze niet meer zal spreken. Ik wil Alex en Frank uit het diepste van mijn hart bedanken voor de inzet en het werk wat zij geleverd hebben.

Roshnie

In 2020 is onze zaak opgestart(2 zaken) 1 zaak is inmiddels afgerond en al die tijd fijne communicatie gehad. Als wij twijfels hadden of het even niet wisten konden we naar kantoor bellen en werden we altijd geholpen en gehoord. Dit maakt het erg fijn in een onzekere tijd. Alles gaat deskundig en Meneer Dammingh weet waar hij het over heeft. 1 zaak blijft nog lopen ivm minderjarig maar ook daar hebben we volle vertrouwen in!

Mandy de Jong

Mijn dochter en ik werden aangereden door een auto die ons op de grond gooide, wat schade en gezondheidsproblemen veroorzaakte voor mij en mijn dochter.

Advocaat dhr. Maartin Dammingh – die werkzaam is als advocaat in Amsterdam / Joosten Advocaten – door zijn werk aan het ongevaldossier te doen, kon hij de claim krijgen van de tweede partij verzekeraar en binnen enkele maanden na zijn werkzaamheden aan het ongevalsdossier.

Om dit mogelijk te maken waren zijn procedures continu en uitstekend richting de tweede partij verzekeraar.

Ik bied dhr. Maartin Dammingh, en zijn assistent; mijn oprechte waardering en dank voor de uitstekende behandeling en reactie op mij via telefoontjes met zijn kantoor.

S. Al Naftachi

S. Al Naftachi

Vanaf 2009 tot 2019 een behoorlijke klus tegen het Ministerie maar eindelijk is het nu afgehandeld. Ik wil Joosten Advocaten heel hartelijk danken voor al hun inzet én wat zij nog hebben kunnen bereiken. Dus GEWELDIG!

A. Hemelaar

Ik heb hele goede ervaringen met Joosten advocaten.

Ik kon terecht met al mijn vragen, ik werd goed bijgestaan, overal van op de hoogte gehouden en er was sprake van een goede en vlotte afhandeling.

D. Koning

zeer betrouwbare advokaten bureau en goeie resultaat

H. Eren

Super goede ervaring! Staan altijd voor je klaar en vechten waar anderen opgeven!!! Super bedankt

Danny V.

Zeer positieve ervaring met van Joosten advocaten, duidelijke afspraken & perfecte begeleiding van A tot Z. Een advocaten bureau die jou belangen echt voorop stelt! Ik ben ze tot de dag van vandaag nog zeer dankbaar.

Bas

Bedankt voor de goede zorgen

N.V. Heering

Laat hieronder zelf een ervaring achter. Let op: je bericht zal nog niet direct zichtbaar zijn op de website.

Arbeidsrechtadvocaat

Wilt u meer weten over de rol van een arbeidsrechtadvocaat in Utrecht? Bekijk dan onze pagina over arbeidsrechtadvocaat in Utrecht om te begrijpen hoe wij u kunnen helpen. Als u ook geïnteresseerd bent in de rol van een arbeidsrechtadvocaat in Amsterdam, kunt u onze pagina over arbeidsrechtadvocaat in Amsterdam raadplegen.