Alex Verhoeven

Advocaat letselschade, mede-oprichter

Een ongeval kan een mensenleven helemaal overhoop halen. Hoe schokkend en ingrijpend zo’n gebeurtenis is, valt me telkens weer op als ik met mijn cliënten praat.

Ik zorg dat ik alle kanten van een zaak doorgrond. Daardoor kan ik me professioneel en doortastend opstellen naar verzekeraars toe. Zij hebben mij sinds 2000 leren kennen als een echte doorzetter die moeilijk van zijn stuk te brengen is en echt aan álles denkt.

Met ons team benaderen wij uw zaak niet alleen juridisch maar kijken we ook met betrokkenheid naar de menselijke kant. In alle gevallen gaan we uitsluitend voor het beste resultaat. Onze expertise zetten we ook in bij het geven van second opinion adviezen.

Door mijn lidmaatschap bij de American Association for Justice, blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op mijn vakgebied in de Verenigde Staten. Dat geeft me een voorsprong van jaren op veel Nederlandse collega’s.

Enkele relevante lidmaatschappen:

  • LSA – Vereniging Letselschade Advocaten;
  • Justice.org – American Association for Justice;
  • PEOPIL – Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers;
  • NJV – Nederlandse Juristen Vereniging;
  • NOvA – Nederlands orde van advocaten;
  • VASR – Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht.

Model openbaar en publiekelijk toegankelijk bekend maken van registratie. Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur.

Alex Verhoeven heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Letselschaderecht

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Alex Verhoeven mede-oprichten en Advocaat letselschade bij Joosten Advocaten

Ervaringen van anderen