Second opinion na gemist zwart kluswerk stukadoor

Een stukadoor komt ten val door een gat in de vloer dat gevaarlijk was afgedekt door een onderaannemer. Toen hij zich bij Joosten Advocaten meldde voor een second opinion, dacht hij dat hij al een advocaat had. Dit bleek echter de schaderegelaar te zijn die de wederpartij had ingeschakeld. Deze was bij hem thuis geweest en had een vergoeding van 15.000,- in het vooruitzicht gesteld.

Hoewel de man weer kon werken bleek hij niet meer in staat om betaalde klusjes in zijn vrije tijd uit te voeren. Hier had de schaderegelaar niet naar gevraagd. Hij vond het wel tijd om af te ronden aangezien de man weer aan het werk was. De man twijfelde over het aanbod. Omdat er vrij gemakkelijk 15.000,- euro werd aangeboden, dacht hij dat er misschien wel iets meer in zat.

Daarom won hij een second opinion in bij Joosten Advocaten die hem verder bijstond. De tegenpartij werd gewezen op een statistisch onderzoek waaruit blijkt dat meer dan de helft van de stukadoors buiten hun reguliere werk om klusjes uitvoeren. Nadat er diverse verklaringen waren verzameld bleek de verzekeraar bereid om een bedrag van 65.000,- euro uit te keren voor de gemiste neveninkomsten en verder behield de man het recht om in de toekomst op de zaak terug te komen. Het was namelijk niet zeker of hij het werk op den duur wel kon volhouden.

Contact

Ons team staat bij iedere hulpvraag voor u klaar

Heeft u een vraag of wilt u een probleem aan ons voorleggen? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of via het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk, ook tijdens avonduren en in het weekend.

Contact
Frans Joosten oprichter en Advocaat letselschade, verzekeringsrecht en arbeidsrecht bij Joosten Advocaten