Aansprakelijkheid gemeente voor val huisvrouw over stoeptegel

Een 46-jarige huisvrouw valt over een losliggende stoeptegel, tijdens het uitlaten van haar hond. Zij stelt de gemeente aansprakelijk, maar deze wijst de aansprakelijkheid af. Na twee brieven van Joosten Advocaten wordt de aansprakelijkheid erkend door VGA verzekeringen. Als gevolg van het ongeval liep de vrouw knieklachten op.

Gemeente dekt schadeposten

Voor het ongeval ontving zij al een arbeidsongeschiktheidsuitkering vanwege RSI-klachten. Dat neemt niet weg dat zij nog een bedrag van 66.000,- euro ontving voor het smartengeld, kosten huishoudelijke hulp en verlies zelfwerkzaamheid. Voor het tuinonderhoud van haar woning in Frankrijk moest zij namelijk voortaan een tuinman inhuren.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over de aansprakelijkheid bij door u opgelopen letsel? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze letselschadeadvocaten. Vul direct het contactformulier in of bel gratis 020 – 330 79 50.

Klik hier om meer succesverhalen te lezen.

Contact

Ons team staat bij iedere hulpvraag voor u klaar

Heeft u een vraag of wilt u een probleem aan ons voorleggen? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of via het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk, ook tijdens avonduren en in het weekend.

Contact
Frans Joosten oprichter en Advocaat letselschade, verzekeringsrecht en arbeidsrecht bij Joosten Advocaten