Man steekt over voor auto, wij zorgen voor 20x meer dan bod

Verzekeraar bood 12.500,- euro aan vorige letseladvocaat. Joosten Advocaten bereikte een schadevergoeding van 260.000,- euro.

De heer L. stak over terwijl er een auto aan kwam. De verzekeraar bood aan zijn vorige advocaat eerst aan de zaak te regelen voor € 4.000,- omdat de klachten wel zouden meevallen. Na onderhandelingen werd het bod € 12.500,- met de mededeling dat dit echt definitief het maximum was, met bovendien een schulddeling van 50%.

Toen nam Joosten Advocaten de zaak over. Na een medische expertise kwam vast te staan dat er hersenletsel was en dat de verdiencapaciteit was aantast. Nadat wij als detectives het inkomen van vroeger konden achterhalen (door een verhuizing vanwege het hersenletsel waren veel oude loongegevens verloren gegaan) en goede schaderapportages maakten werd na diverse onderhandelingsrondes de schade in 2010 tot volle tevredenheid van cliënt vastgesteld op een bedrag van € 260.000, met slechts 20% eigen schuld.

Joosten Advocaten slaagde er dus in om 20 keer meer te krijgen voor de cliënt dan het ‘definitieve’ bod van de verzekeraar.

Neem contact met ons op

Wilt u weten of u recht heeft op schadevergoeding na een verkeersongeval? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze letselschade advocaten. Vul direct het contactformulier in of bel gratis 020 – 330 79 50.

Klik hier om meer succesverhalen te lezen.

Contact

Ons team staat bij iedere hulpvraag voor u klaar

Heeft u een vraag of wilt u een probleem aan ons voorleggen? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of via het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk, ook tijdens avonduren en in het weekend.

Contact
Frans Joosten oprichter en Advocaat letselschade, verzekeringsrecht en arbeidsrecht bij Joosten Advocaten