Whiplash taxichauffeur

Een taxichauffeur wordt aangereden door een dronken automobilist die nog doorrijdt ook. Hij heeft last van een whiplash waardoor hij moeite heeft met zijn werk. Zware koffers in de taxi tillen gaat niet meer en tussentijds moet hij naar huis om uit te rusten. Na de revalidatie behandelingen is hij uitgeput. Hij werkt op halve krachten en veel vaste klanten is hij al kwijtgeraakt. De opgereden bedragen zijn niet om over naar huis te schrijven.

Van het letselschadebureau hoort hij niet veel. Er is ook niet veel gebeurd. Volgens de behandelaar dient de situatie te worden afgewacht. Wat de man het beste kan doen om zijn schade te bewijzen is is hem niet duidelijk gemaakt.

Nadat Joosten Advocaten met de zaak verder gaat en op papier zet welke inkomsten de chauffeur is misgelopen, maakt de verzekeraar een voorschot over. De verzekeraar neemt de zaak nu serieus en wil de man ook thuis bezoeken. Men weet nu wat er aan de hand is.

Hoewel er nog een onafhankelijk medisch onderzoek moest plaatsvinden, koos de man voor een snelle pragmatische regeling. De verzekeraar betaalde een bedrag van 75.000,- waarin een reïntegratiebudget zat om passend werk te vinden.

Lees hier meer over een schadevergoeding bij een whiplash.

Contact

Ons team staat bij iedere hulpvraag voor u klaar

Heeft u een vraag of wilt u een probleem aan ons voorleggen? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of via het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk, ook tijdens avonduren en in het weekend.

Contact
Frans Joosten oprichter en Advocaat letselschade, verzekeringsrecht en arbeidsrecht bij Joosten Advocaten