Uw werkgever is vaak aansprakelijk

Elk jaar lopen vele tienduizenden mensen een beroepsziekte op door hun werk, zoals letselschade bij zwaar tillen. Meestal laten de arbeidsomstandigheden te wensen over. In veel gevallen is de werkgever aansprakelijk. Neem contact met ons op voor advies.

Rugklachten: letselschade bij zwaar tillen

Werkgerelateerde klachten kunnen in de loop der jaren toenemen of zich pas na lange tijd openbaren. Een voorbeeld is langdurige (fysieke) overbelasting, zoals te zwaar tillen. Door langdurig of verkeerd of te zwaar tillen ontstaan vaak rugklachten. Als uw werkgever uw werkplek onvoldoende heeft aangepast of u onvoldoende heeft voorgelicht en daardoor ontstaan klachten, dan is hij daarvoor al snel aansprakelijk.

Verband tussen werkplek en klachten

Als de klachten afnemen nadat u bent gestopt met het werk, is het werk bijna altijd de oorzaak van de klachten. Joosten Advocaten helpt u het verband tussen de werkplek en uw klachten aan te tonen. We zorgen dat u de maximale schadevergoeding krijgt in het geval van letselschade bij te zwaar tillen.

Neem contact met ons op over uw letselschade

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van letselschade? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Hebt u letselschade opgelopen en wilt u een schadevergoeding eisen? Of wilt u een ander probleem aan ons voorleggen? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of via het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk, ook tijdens avonduren en in het weekend.

Onze letselschadespecialisten

Bel 0800 55 444 56 of laat hieronder uw gegevens achter.