Second opinion steigerbouwer

Een 31-jarige steigerbouwer loopt door een fout van een collega ernstig rugletsel op. De rechtsbijstandsverzekeraar adviseerde om genoegen te nemen met een schadevergoeding van 100.000,-. Volgens de verzekeraar zou de man wel passend werk kunnen vinden.

Second opinion: 100.000,- niet voldoende

Er volgt een second opinion voor letselschade waarna Joosten Advocaten de zaak overneemt. Er wordt een nieuw medisch onderzoek verricht. Hieruit blijkt dat het letsel veel ernstiger is dan gedacht. Ook wordt door een arbeidsdeskundige het carrièreverloop zonder ongeval ingeschat.

Herberekening schade na second opinion: 355.000,-

Joosten Advocaten kreeg de voormalige werkgever zo ver om te verklaren dat de man de juiste kwaliteiten had om voorman te worden. Na een actuariële berekening en diverse onderhandelingen ontving hij in 2009 een schadevergoeding van euro 355.000,-.

Neem contact met ons op

Wilt u weten of u recht heeft op schadevergoeding na een ongeval op het werk? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze arbeidsrechtadvocaten. Vul direct het contactformulier in of bel gratis 020 – 330 79 50.

Klik hier om meer succesverhalen te lezen.

Contact

Ons team staat bij iedere hulpvraag voor u klaar

Heeft u een vraag of wilt u een probleem aan ons voorleggen? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of via het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk, ook tijdens avonduren en in het weekend.

Contact
Frans Joosten oprichter en Advocaat letselschade, verzekeringsrecht en arbeidsrecht bij Joosten Advocaten