Bekijk hieronder de ervaringen van letselschade cliënten van Joosten Advocaten.

5,0 rating

Na een schadeletsel heb ik contact opgenomen met de Joosten advocaten kantoor in Amsterdam. Het is een kantoor met goede reputatie. Vakkundig, betrouwbaar advocaten.Het goede overleg met de wederpartij draagt aan bereiken voor de beste, gewenste resultaten voor de belangen van de klant. Duidelijk communicatie , met veel kennis van zaken.
In een word: Toppers.
Mijn zaak is prima afgerond.
Ik aanraad deze advocaten kantoor aan iedereen die professioneel hulp nodig heb.
Haarstike bedankt heer Maarten Damingt, mevrouw E.Goyarts en mevrouw L. Kruiswijk voor uw hulp.

Denkova
5,0 rating

Na mijn motorongeval in 2018 hebben Dhr. Dammingh en Dhr. Vernooij mijn belangen behartigd in mijn letselschadezaak. Dit hebben zij beide op een zeer professionele en vakkundige manier opgepakt. Ik ben ervan overtuigd dat als ik hen niet in deze zaak had betrokken ik er een stuk slechter was uitgekomen. Je hoopt natuurlijk nooit in een dergelijke situatie terecht te komen maar mocht dit toch onverhoopt gebeuren kan ik hen van harte aanbevelen.

Ad Besseling
5,0 rating

Joosten Advocaten heeft mijn letselschade zaak overgenomen van de rechtsbijstand. Zijn zijn altijd zeer professioneel te werk gegaan en hebben mij vanaf het begin het verloop van de zaak duidelijk laten weten. De communicatie is altijd heel vlot en effectief geweest. Mr Maarten Dammingh en zijn medewerkers hebben mijn zaak naar volle tevredenheid behandeld en altijd heel veel begrip getoond voor mijn situatie. Ik wil iedereen aanraden om hun letselschade zaak te laten behandelen door Joosten Advocaten.

Jason van Duijvenvoorde
5,0 rating

Na een aanrijding, waarbij een automobilist mij als wielrenner over het hoofd zag, nam de verzekeraar van de tegenpartij contact met mij op om de zaak snel af te handelen. Ik besloot om toch een advocaat in de arm te nemen en via een vriend kwam ik bij Joosten Advocaten uit. De heren Dammingh en Vernooij hebben mijn dossier opgepakt en daar ben ik zeer tevreden over. Zeker in de periode direct na het ongeval was het goed om ontzorgd te worden. De gemaakte en onvoorziene kosten, de gederfde inkomsten, het smartengeld, alles is goed in beeld gebracht en uiteindelijk afgehandeld. Goede adviezen en plezierige communicatie.

Gerard Kruijff
5,0 rating

Joosten Advocaten heeft mijn belangen inzake een letselschadezaak uitmuntend behartigd. Echt Top.
Alex Verhoeven heeft mij super geholpen en stond altijd voor mij klaar. Hij vechten waar anderen voor opgeven.
Echt super bedankt Alex Verhoeven.

Maria Dalo
5,0 rating

Ongelooflijk dankbaar, deze mensen weten van aanpakken. Geduldig, rechtvaardig, meedenkend. Ik heb echt het gevoel gehad dat er iemand naast me liep, zo fijn! Ik ben heel fijn geholpen en raad deze mensen dan ook zeker aan!

Daan
4,0 rating

Na eerst mijn letselschadezaak bij een rechtsbijstandsverzekeraar en een andere advocaat in behandeling te hebben gehad, heb ik het dossier overgedragen aan Mr Verhoeven. Er werd altijd helder gecommuniceerd en in overleg met mij gehandeld, hetgeen een prettige ervaring is gezien de rompslomp rond een letselschadezaak. Ook de communicatie via mevrouw Bol verliep super.
Na twaalf jaren van moeizame onderhandeling met wederpartij ben ik uiteindelijk zeer tevreden met het resultaat.
Mijn dank voor de inzet en prettige samenwerking.

Bart d K.
5,0 rating

Dhr. Dammingh van Joosten Advocaten is een echte kuitenbijter die niet loslaat totdat hij bereikt heeft wat hij wil bereiken.
Hij heeft het uiterste uit mijn letselschadezaak gehaald.
Daar waar andere advocaten de zaak geen kans gaven zag hij die wel, en terecht de zaak werd uitstekend opgepakt door Joosten Advocaten en uiteindelijk na 2 jaar naar tevredenheid geschikt.
Ik raad een ieder aan om een juridisch geschil te laten oppakken door Joosten Advocaten en met name dhr. Dammingh, een top vent die zijn vak uitstekend uitvoert met passie en begrip!
Mijn dank is groot!

Andy.R
4,0 rating

Na een ongeval buiten mijn schuld om de rechtsbijstandverzekering ingeschakeld. Dit bleek voor mij niet te werken. Vervolgens contact opgenomen met Joosten advocaten.
Wat een verademing om met professionals mijn zaak te kunnen behandelen.
Ondanks de lange tijd die de zaak in beslag heeft genomen, heeft Joosten advocaten mij altijd het gevoel gegeven dat ik er goed uit zou komen.
Dit vertrouwen heeft Joosten advocaten zeker niet beschaamd.
Mijn ervaring met Joosten advocaten, in mijn geval van letselschade, gun ik een ieder.
André W.

André W.
5,0 rating

Zeer tevreden!!! A.Verhoeven en F.Bol.
Bedankt voor de goede zorg en het resultaat!

D.L. S.
5,0 rating

Joosten Advocaten heeft mijn belangen inzake een ingewikkelde letselschade zaak professioneel en zeer naar wens behandeld ik heb mij laten bij staan door letsel schade advocate liana Foe ik ben zeer tevreden over de uit komst van de zaak en wil Joosten Advocaten en Liana Foe uiteraard hartelijk bedanken hiervoor. Zeker aan te raden.

I Aanouz
5,0 rating

Heren Verhoeven en Abbering hebben mij uitstekend bijgestaan met het verhalen van de schade ontstaan door een ongeval.

Lieske
5,0 rating

Meneer Joosten behartigd mijn zaak al bijna 5 jaar en niks anders dan lof, een letselschade zaak duurt soms erg lang en in mijn geval zeker gezien mijn letsel en afwachting tot de eindsituatie bereikt is van wat je nog wel en niet kunt na het ongeval, en al die tijd hebben Joosten en zijn dames en heren mij altijd goed geholpen middels me op de hoogte van alles te houden en positief te blijven wat erg moeilijk is in zo’n best slepende en energie vretende zaak en Joosten gaat voor het beste en niet de helft daar ben ik nu wel achter!
En reageren doen ze ook behoorlijk snel als je vragen hebt, je kunt ook niet verwachten dat er gelijk gereageerd word en zijn er meer dan alleen IK en dat zegt al genoeg over de kwaliteiten van Joosten Advocaten.

K Karolidis
5,0 rating

zeer goede letselschade advocaten heel tevreden met de afhandeling alleen jammer dat letsel blijvend is

Rob E.
5,0 rating

Joosten haalt echt veel meer geld op voor zijn klanten dan andere advocaten dit meerdere keren meegemaakt bij mijn familie. Ook houden ze je in elke stap van de procedure op de hoogte. Niks meer dan lof voor deze advocaten praktijk.

Ayoub
5,0 rating

Ik heb hele goede ervaringen met Joosten advocaten.
Ik kon terecht met al mijn vragen, ik werd goed bijgestaan, overal van op de hoogte gehouden en er was sprake van een goede en vlotte afhandeling.

D. Koning
5,0 rating

Goed, snel en duidelijk geholpen door dhr. van Geffen van Joosten Advocaten.

Luc S.
5,0 rating

zeer betrouwbare advokaten bureau en goeie resultaat

H. Eren
5,0 rating

Via Google “per toeval” bij Joosten advocaten terecht gekomen. Vanaf het eerste contact direct het gevoel van oprechte betrokkenheid!! Mr. van Geffen heeft mij gedurende enkele maanden zeer proffesioneel bij gestaan. Zeer duidelijk in communicatie en heldere afspraken. Top jurist!

Rolf T.
5,0 rating

Super goede ervaring! Staan altijd voor je klaar en vechten waar anderen opgeven!!! Super bedankt

Danny V.
5,0 rating

Hele goede ervaring. Ben zeer professioneel en eerlijk bijgestaan door twee advocaten in een letselschadezaak. Zeer tevreden met de uiteindelijke uitkomst van de zaak.

Lotte A.
5,0 rating

Zeer positieve ervaring met van Joosten advocaten, duidelijke afspraken & perfecte begeleiding van A tot Z. Een advocaten bureau die jou belangen echt voorop stelt! Ik ben ze tot de dag van vandaag nog zeer dankbaar.

Bas
5,0 rating

Joosten advocaten heeft me goed geholpen met mijn letsel schade afgelopen jaar. Ze zijn betrokken en heel ervaren. Zeker aan te raden.

P. Heshof
5,0 rating

Joosten Advocaten heeft mijn belangen inzake een letselschadezaak uitmuntend behartigd. Bedankt voor uw onuitputtelijke zorg en aandacht! Ongekend!

H. van Mackelenbergh
5,0 rating

Bedankt mr. Van Geffen!

Marion Franke
5,0 rating

Bedankt voor de goede zorgen

N.V. Heering
5,0 rating

Ons bedrijfsongeval zaak hebben wij laten bijstaan door letselschade advocaat A. Verhoeven, werkzaam bij Joosten Advocaten. Het was een ingewikkelde zaak, dat zelfs door drie letselschade juristen van een ander kantoor als kansloos werden geacht. Maar advocaat A. Verhoeven doorgrondde alle mogelijkheden en zag een kans van slagen. Ik had ook 100% vertrouwen in hem. Deze advocaat is een doorzetter en komt op voor zijn cliënten. De contacten met de advocaten A. Verhoeven, S.C Feijen als met andere medewerkers van het kantoor verliepen prima. Wij zijn uiteindelijk zeer tevreden met het resultaat! Erg bedankt!

Uyen thi truong

Laat hieronder zelf een ervaring achter.

Let op: uw bericht zal nog niet direct zichtbaar zijn op de website.