Twijfelt u over advies?

Als u ontevreden bent over uw huidige belangenbehartiger of twijfelt aan een advies geven wij u graag een gratis second opinion advies. Wij kijken met een objectieve blik naar uw zaak. Cliënten staan soms versteld van de positieve uitkomst hiervan.

No cure no pay is lang niet altijd nodig en wordt vaak ten onrechte aangeraden. Laat u goed voorlichten!

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij gaan discreet te werk.  Uw belangenbehartiger hoeft dus nergens van te weten. U geeft ons zo zelf veel mogelijk correspondentie. Vervolgens gaan  wij na of wij een beter resultaat kunnen bereiken. Alles gebeurt vertrouwelijk en in overleg met u. Vervolgens hoeft u alleen maar te beslissen of u bij uw huidige belangenbehartiger wil blijven of naar ons kantoor wil overstappen. Dit laatste is heel simpel en regelen wij allemaal voor u.

We werken voor u

Wij werken voor het slachtoffer, niet voor de verzekeringsmaatschappijen. Uw belangen staan bij ons voorop. Wij gooien het niet op een akkoordje met de verzekeraar. Gesprekken met de wederpartij bereiden wij goed met u voor en wij stellen ons zakelijk op richting de schaderegelaar. U heeft bij ons ook een vaste advocaat.

Waarom bereiken wij een beter resultaat?

Verzekeraars nemen ons kantoor serieus en weten op voorhand dat er betaald moet worden. Wij zijn immers echte advocaten en kunnen procederen, en daar hebben ze een hekel aan. Door onze gespecialiseerde kennis van zaken bereiken wij snel een goed resultaat. Bewijsproblemen lossen wij vaak zo op, met de juiste experts en deskundigen.

We zijn altijd bij u in de buurt

We hebben vestigingen en bezoekadressen door heel Nederland, we zijn dus altijd bij u in de buurt. Bent u niet in de gelegenheid naar ons kantoor te komen, dan maken we een afspraak op een locatie die u beter schikt, geheel vrijblijvend.

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Ontevreden met een beslissing van uw rechtsbijstandsverzekeraar? Vraag gratis een second opinion aan. Dat kan telefonisch of via het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk, ook tijdens avonduren en in het weekend.

Onze mensen

Bel 0800 55 444 56 of laat hieronder uw gegevens achter.